GALERIE FOTO: Nevoiași din Pufești ajutați de elevi, care au strâns bani din colindat

0
96

Elevii de la școlile din Pufești și Domnești, comuna Pufești, știu să dăruiască și nu o fac doar în preajma sărbătorilor!

Anul trecut, de Crăciun, ei au fost la colindat, însoțiți de profesorul de religie Andrei Pavel, iar banii obținuți nu i-au folosit în interes propriu, ci s-au gândit că este mai bine să îi ajute pe cei din jurul lor, aflați în nevoie. Au strâns aproximativ 3 mii de lei, jumătate din bani donându-i unui coleg, a cărui mamă are grave probleme de sănătate. În acest mod, au vrut să îi arate colegului lor că nu este singur, că are lângă el oameni, mici și mari, care îi pot sări în ajutor în caz de nevoie.

Restul banilor i-au folosit pentru a le cumpăra vecinilor mai puțin norocoși decât ei lemne de foc sau alimente. Ultima acțiune de donare au organizat-o la sfârșitul lunii ianuarie 2019, ei considerând că darurile nu trebuie făcute doar de Crăciun sau Paște, cei aflați în suferință având nevoie de ajutor și în alte luni ale anului.

Elevii din Pufești nu sunt la prima acțiune de acest gen, ei participând la mai multe evenimente caritabile, timp de mai mulți ani. Ei vor să continue să facă astfel de gesturi, salvatoare pentru mulți dintre beneficiari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here