Baschet – CSM Focșani 2007, în Cupa României 3×3!

0
113

 

  • Competiția va începe la 14 februarie

O disciplină spectaculoasă, derivată din baschetul clasic, și care are formula de echipă de 3×3 își are competițiile sale organizate de FR Baschet: Liga Națională și Ciupa României. În Cupa României va evolua și CSM Focșani 2007, care se va prezenta în competiție cu un lot format din Cristian Popa, Alin Olaru, Andrei Neguroiu, Florin Munteanu, Kyle Matthew Kilgore, Cameron Cornelius, antrenați de profesorul Petruț Mihai.

          Cupa României este structurată în două etape: cea a seriilor, care va fi în perioada 14-17 februarie 2019, și ce a turneului final, din zilele de 13 și 14 aprilie 2019.  Cele 22 de echipe care participă la Cupa României de baschet masculin vor fi împărțite în două serii, Est și Vest din care vor fi formate grupe de 3-4 echipe care vor juca câte patru turnee pe zi. La finalul întrecerilor din grupe, primele șase clasate se vor califica în turneul final.

Focșănenii care sunt obișnuiți ai meciurilor echipelor de juniori și seniori ale CSM Focșani nu vor putea vedea în Sala Polivalentă splendidul spectacol al baschetului 3×3, pentru că turneele Cupei României vor fi organizate la București!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here