GALERIE FOTO: Handbal juniori 2: Focșănenii, sub nivelul așteptărilor! CSS Focșani- LPS Buzău 32-30 (16-12)

0
154

Echipa CSS Focșani: Nichițelea, Valeri Iorga, Șeitan, Marius Duțulescu, Postelnicu, Gheorghiță, Eduard Duțulescu, Ionel, Berheci, Istrate, Bardan, Bîrlă, Boghian, Cabalortă, Mijalkovic, Burcezan.

Handbaliștii juniori 2 ai CSS Focșani au început faza a doua a campionatului din postura de participanți la grupa Speranță, sub nivelul potențialului lor! Sâmbătă, 2 februarie, de la ora 11:00, în Sala Polivalentă, elevii antrenorului emerit Lucian Tucan au jucat cu LPS Buzău, formație pe care, în prima fază a competiției, o întrecuseră cu 36-19 pe teren propriu și cu 39-26 în deplasare. Iar înaintea meciului de sâmbătă participaseră la un turneu la Vaslui alături de trei calificate în grupa Valoare: câștigaseră două partide din trei! Era de așteptat ca în meciul cu buzoienii să facă din nou scor! Au intrat, însă, în teren complet relaxați păreau ori că nu le pasă ori că nu înțeleg ce li se întâmpă, pentru că oaspeții și-au văzut de joc și au condus cu 9-7 și 12-11.

În pauză s-a intrat, totuși, cu 16-12 pentru gazde și lucrurile păreau că au intrat în cursul dorit de focșăneni. Partea a doua a întâlnirii a fost, însă, ca și prima: CSS Focșani a fost condusă repede cu două goluri, pe final reușind totuși, să se desprindă în câștigătoare: 32-30!

Miercuri, 6 februarie, focșănenii vor juca la CSS Tecuci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here