Minifotbal: Modificare de program în Cupa Adi Olteanu!

0
171

 

  • Toate meciurile se vor disputa duminică, 3 februarie

Etapa a șasea a Cupei Adi Olteanu la minifotbal pentru old-boys a fost programată, inițial, să se împartă în două: sâmbătă, 2 februarie, să fie două jocuri, iar altele două duminică. Pentru că Sala Polivalentă va fi ocupată sâmbătă, după partida de baschet dintre CSM Focșani 2007 și Rapid București, de handbaliștii seniori ai Focșaniului, care vor face ultimul antrenament înaintea jocului de duminică, cele două întâlniri de minifotbal au fost amânate pentru a doua zi.

Ca urmare, meciurile din etapa a șasea a Cupei Adi Olteanu vor fi toate duminică, astfel: de la ora 12:00, Phone SALE – Vrancea Media; ora 13:00 GS Mobile – Soveja; ora 14:00, Finanțe – Prietenii Adi; ora 15:00, Deep Serv Cîmpineanca – Ing. Trust.

Derbiul zilei va fi GS Mobile – Soveja, care va opune primele două clasate,  formații cu același număr de puncte – 10, dar despărțite de golaveraj. Tot derbi poate fi considerat și meciul dintre Prietenii Adi, locul 4 cu 8 puncte, și Finanțe, locul 5, cu 7 puncte. Celelalte două întâlniri au ca mari favorite pe Phone SALE, în disputa cu Vrancea Media și Deep Serv Cîmpineanca, în meciul cu Ing. Trust. Însă oricând pot apărea surprize, așa cum a fost egalul reușit în etapa trecută de Ing. Trust în fața liderului la zi, GS Mobile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here