Locuri de muncă vacante în Vrancea și în Comunitatea Economică Europeană

0
924

Vrâncenii aflați în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție 197 de oferte, puse la dispoziție de angajatori din județ. În Comunitatea Economică Europeană au fost declarate vacante 1.721 locuri de muncă.

Astfel, agenții economici vrânceni au declarat ca fiind vacante, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, 87 de oferte pentru operator confecționer industrial, iar 37 pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor. De asemenea, mai sunt disponibile 9 posturi pentru lucrător comercial, 7 pentru vânzători, câte 6 pentru șoferi și casieri, iar câte 5 pentru călcătorese lenjerie și ambalatori manual.

Câte 4 locuri de muncă sunt disponibile pentru cei ce vor să lucreze ca îngrijitor spații verzi și agent vânzări, câte 3 pentru electrician și agent de securitate și intervenție și câte 2 pentru tinichigiu industrial, șef formație în confecții, muncitor necalificat, manager de zonă, încărcător – descărcător și consultant credite. Câte o singură ofertă este pentru cei de meserie: tâmplar, tehnician echipamente de calcul și rețele, tehnician sisteme de securitate, operator mașină de tăiat automată industria confecțiilor, lăcătuș mecanic, îngrijitor clădiri, barman și asistent medical.

În Comunitatea Economică Europeană (CEE) sunt disponibile 1.721 locuri de muncă, în mai multe țări. Astfel în Germania se pot angaja 6 persoane ca manipulant bagaje, 5 șoferi de autobuz, 6 lucrători în construcții din beton și beton armat, dar și 8 persoane ca ajutor la procesarea produselor alimentare (producția și ambalarea fileului de hering). Mai pot găsi de muncă un tâmplar, un constructor de acoperișuri, un șofer de camion, un specialist CNC, un tencuitor și un instalator. În Marea Britanie își pot găsi de lucru 100 de lucrători în agricultură, 50 îngrijitori persoane la domiciliu și 10 infirmieri. În Irlanda sunt oferte pentru 55 de ciontolitori tranșatori carne și pentru câte un inginer electric și tehnician de întreținere. În Finlanda se pot angaja 10 persoane ca muncitor constructor, 6 pavatori, 5 sudori și 5 operatori CNC.

În Norvegia sunt disponibile 4 job-uri pentru programatori jocuri video și 2 pentru tester asigurarea calității. De asemenea, se mai poate angaja un frizer, un ghid antrenor caiac, un ghid caiac și un vopsitor mobilă. În Olanda se pot angaja 40 de culegători în sere cu bulbi de flori, 25 de lucrători în fabrica de alimente, câte 15 culegători în sere ardei gras, flori și roșii. De asemenea, este și un post vacant pentru asistent manager.

În Spania sunt 800 de locuri de muncă declarate vacante pentru culegători căpșuni, 200 pentru agricultori și câte unul pentru tehnician reparații țevi, tehnician responsabil lucrări mecanice de reparații și manager șantier naval. În Suedia se pot angaja 30 de culegători căpșuni, 3 mecanici auto, 5 vopsitori auto, 8 mecanici mașini utilaje grele și câte 4 operatori CNC strungari și operatori CNC frezori. În Portugalia își pot găsi de muncă 200 culegători zmeură, în Slovacia 12 sticlari, în Slovenia un inginer mecanic/ energetician, iar în Ungaria un măcelar – vânzător, un grădinar și 2 electricieni – electricieni în construcții.

Mai multe informații despre locuri de muncă vacante în CEE pe www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro sau facebook AJOFM Vrancea.

 

Listele cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE, inclusiv salariile primite de viitorii salariați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here