Sesiune de înscriere pentru validarea instalatorilor de sisteme de panouri fotovoltaice, organizată de Administraţia Fondului pentru Mediu

0
213

Administraţia Fondului pentru Mediu organizează sesiune de înscriere pentru validarea instalatorilor în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională în perioada 25 ianuarie – 01 martie 2019, informează Administraţia Fondului pentru Mediu într-un comunicat. Scopul programului îl reprezintă creşterea eficienţei energetice, îmbunătăţirea calităţii aerului şi reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, prin utilizarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică necesară consumului propriu şi livrarea surplusului în sistemul energetic naţional, precizează Administraţia Fondului pentru Mediu.

Înscrierea persoanelor fizice în cadrul programului se va realiza prin intermediul instalatorilor, după încheierea etapei de validare a instalatorilor şi publicarea listei acestora pe site-ul instituţiei – www.afm.ro. Criteriile de eligibilitate pentru validarea instalatorului, conţinutul dosarului de validare şi alte informaţii privind depunerea dosarului de validare se regăsesc în Ghidul de finanţare aprobat prin Ordinul nr. 1287/2018, disponibil pe site-ul www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare – Sisteme fotovoltaice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here