Miley Cyrus a negat zvonurile că este însărcinată

0
29

Miley Cyrus a negat zvonurile că aşteaptă primul ei copil alături de soţul său, Liam Hemsworth, informează joi Press Association. Relatările apărute în ţara de origine a soţului vedetei, Australia, au sugerat că Cyrus ar fi însărcinată, la o lună după căsătorie. Vedeta a ales să nege aceste zvonuri folosind o memă virală cu un ou.

Răspunzând unei postări pe Twitter, artista a făcut un joc de cuvinte, pornind de la cuvântul „ou”, prin care le spune fanilor că se simte excelent să audă că toată lumea e bucuroasă pentru ea şi Liam, dar că nu este însărcinată (‘I’m not ‘Egg-xpecting’ but it’s ‘Egg-celent’ to hear everyone is so ‘Happy For Us’). „Acum toată lumea să mă lase în pace şi să se întoarcă să se uite la un ou”, a adăugat ea.

Oul la care face referire Miley a apărut pe un cont de Instagram, devenind la începutul acestei săptămâni postarea cea mai apreciată de pe această reţea de social media, detronând o imagine cu Kylie Jenner. Cyrus a postat, de asemenea, o fotografie a sa, în care, la nivelul stomacului, a fost suprapusă imaginea unui ou. Cyrus şi Hemsworth, cunoscuţi pentru rolurile din francizele „The Last Song” şi „The Hunger Games”, s-au căsătorit în luna decembrie. Artista a confirmat căsătoria prin intermediul contului său de Instagram, unde a postat mai multe fotografii de la ceremonie, desfăşurată într-un cadru restrâns.

Cyrus a fost o stea încă din copilărie, devenind faimoasă după ce a întruchipat-o pe Miley Stewart în serialul Disney „Hannah Montana”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here