Christopher McQuarrie va regiza alte două filme din seria ‘Mission: Impossible’

0
35

Cineastul american Christopher McQuarrie, care a realizat ‘Mission: Impossible – Rogue Nation’ (2015) şi ‘Mission: Impossible – Fallout’ (2018), va regiza alte două filme din această celebră serie care îl are ca protagonist pe Tom Cruise, potrivit site-ului de specialitate Variety citat marţi de EFE.

Studioul Paramount Pictures va miza din nou pe McQuarrie care, după ce a realizat episoadele 5 şi 6 ale acestei saga, se va ocupa şi de regia părţii a şaptea şi a opta a ‘Mission: Impossible’. Obiectivul este a de a filma cele două episoade în stilul ‘back-to-back’, ceea ce în jargon hollywoodian înseamnă în mod simultan sau unul după altul, ca parte a aceleaşi producţii pentru a reduce costurile. Christopher McQuarrie, laureat al unui Oscar pentru cel mai bun scenariu original cu filmul ‘The Usual Suspects’ (1995), va scrie scenariul la cele două noi filme. Paramount vrea să prezinte primul film din această serie în vara anului 2021, iar cel de-al doilea în vara lui 2022. În acest fel, Tom Cruise va avea suficient timp liber în 2020 pentru a putea lansa mult aşteptatul ‘Top Gun: Maverick’.

‘Mission: Impossible – Fallout’, lansat pe ecrane în iulie anul trecut, a devenit cel mai de succes lungmetraj al seriei, cu încasări de 791 milioane de dolari, potrivit datelor portalului de specialitate Box Office Mojo. Acest film în care Tom Cruise este însoţit de actorii Henry Cavill, Simon Pegg şi Rebecca Ferguson a avut, de asemenea, o primire favorabilă din partea criticii. Deşi nu există încă o dată confirmată pentru începerea filmărilor la noul episod din ‘Mission: Impossible’, studioul Paramount speră ca producţia să demareze în cursul acestui an.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here