Volei – Fetele Focșaniului s-au impus în amicalul de sâmbătă!

0
69

 

  • CSO Voluntari – CSM 2007 1-3

 

Formația CSM Focșani 2007:Mihaela Tașkiran, Romina Coman, Ana Maria Brumă, Miruna Pușcă, Delia Budeanu, Cătălina Ciubotaru, Teodora Șabloschi, Camelia Vasile, Alexandra Laurici, Andreea Agapian, Theodora Andreea Dumitrescu, Mariana Sales Elias, Paula de Carvalho.

 

După aproape două săptămâni de la reluarea pregătirilor pentru partea a doua a campionatului Diviziei A2, echipa de volei a CSM Focșani 2007 a jucat, sâmbătă, 12 ianuarie, în deplasare, un amical cu CSO Voluntari, echipă de care fusese întrecută în campionat cu 3-2, în urmă cu o lună. În jocul de pregătire, focșănencele au câștigat trei seturi, dar s-a mai jucat un set, așa cum au decis antrenorii, pentru a putea vedea la lucru toate jucătoarele. Al patrulea set, în care profesorul Marian Rădulescu a trimis în teren voleibalistele nefolosite – sau folosite mai puțin până atunci, a fost adjudecat de gaze și întâlnirea s-a încheiat cu 3-1pentru fetele Focșaniului.

Profesorul Marian Rădulescu a apreciat în mod special prestația libero-ului Mariana Sales Elias, care a depășit problemele provocate de o accidentare suferită la jumătatea turului de campionat. Până la primul meci oficial, de la Piatra Neamț de sâmbătă, 19 ianuarie, conducerea echipei focșănene va încerca să mai perfecteze un joc amical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here