VIDEO și GALERIE FOTO: La Focșani, ”Prosport Winter Camp”, tabără de fotbal și tehnică individuală!

0
95

 

  • Evenimentul este organizat de Prosport Focsani, în colaborare cu Voetball Total Control Eindhoven, Prosport Winter Camp

 

La Focșani este în desfășurare un remarcabil eveniment fotbalistic – Tabăra de fotbal și tehnică individuală, organizată de Prosport Focsani, în colaborare cu Voetball Total Control Eindhoven, Prosport Winter Camp din Olanda. Este versiunea de iarnă a taberei de vară care are loc la Pitești.

Evenimentul fotbalistic organizat pentru 46 de mici fotbaliști de la foarte multe cluburi din țară, inclusiv de la Prosport Focșani, dar și a unui sportiv venit din Bulgaria, de la MFK Ticha 1996 Varna, a început joi, 10 ianuarie și se va încheia astăzi. Activitățile metodice conduse de antrenori veniți de la cluburile olandeze oaspete și tehnicieni români au loc în Sala Polivalentă din Focșani și la Green Garden Odobești.  

În a doua zi a campului, vineri, 11 ianuarie, la DJST Vrancea, organizatorii evenimentului au ținut o conferință de presă, prilej cu care au prezentat obiectivele activității de la Focșani și modul în care antrenorii lucrează cu micii fobaliști. Au vorbit președintele Prosport Focșani, profesorul Laurențiu Muscalu, care a și moderat conferința de presă, fostul internațional olandez Nyron Wau, antrenor în liga a 2-a la Helmond Sport, director coordonator RKSV Nuenen și scouter al mai multor academii de fotbal, cele mai cunoscute fiind PSV Einhoven si FC Eindhoven, antrenorii Arno Lenders (coordonator PSV Eindhoven și antrenor cu portarii), Kenneth Cicilla și Thijs Fonken precum și antrenorii români Iulian Draghici – Steaua NG București,  Adrian Schineste -Prosport Focșani.

Ulterior conferinței de presă, jucătorii, antrenorii dar și părinții micilor fotbaliști au mers în Sala Polivalentă unde au lucrat pe grupe de vârstă, în două sesiuni de antrenamente idividuale.

Foto și VIDEO – George MARDARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here