GALERIE FOTO: Handbal – Primul amical al iernii pentru seniorii Focșaniului!

0
149

 

  • Astăzi (sâmbătă), la Bacău, de la ora 13:30, în sala CSS, CSM 2007 – CSU din Suceava

 

CSM Focșani 2007 și CSU din Suceava, vechi competitoare în primele divizii ale handbalului din România, sunt și obișnuite partenere de meciuri de pregătire. De regulă, jocurile se disputau la Suceava sau la Focșani sau, în altă localitate, dacă participau ambele la un același turneu. De această dată, focșănenii și sucevenii au convenit să se întâlnească de două ori, la 12 ianuarie și la 19 ianuarie, la Bacău, în Sala CSS. Cum ar veni, la mijloc de cale. Jocurile sunt programate să înceapă la ora 13:00, intrarea în sală fiind prevăzută pentru ora 13:00.

În afara întâlnirilor cu CSU din Suceava, CSM Focșani 2007 mai are stabilite până la partida de campionat de la Cluj-Napoca, din 30 ianuarie două partide amicale, la 24 și 25 ianuarie, la Făgăraș, cu HC Szejke Odorhei și CSM Făgăraș.

Handbaliștii focșăneni au parcurs șase zile cu pregătire intensă, în Sala Polivalentă și pe stadionul Milcovul. Au lucrat pentru acumulări fizice, sub conducerea profesorului Alexandru Acsinte, dar au exersat și o mare variatate de scheme de joc, apărare și atac, în antrenamente conduse de antrenorul principal, profesorul Sandu Iacob.

După meciul de astăzi (sâmbătă) de la Bacău, CSM Focșani 2007 va continua pregătirea la Focșani, pentru a fi în formă la reluarea unui campionat la capătul căruia și-a propus clasarea pe un loc de play-off, dar și evoluții foarte bune în turneul final al Cupei României Fan Curier, care va avea loc la Focșani la 9 și 10 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here