Baschet – Meci de locul al patrulea pentru gazde!

0
87

 

  • CSM Focșani 2007 – CSM VSKC Miercurea Ciuc, astăzi, 12 ianuarie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă

CSM Focșani 2007 va juca, astă seară (sâmbătă) având ca variantă de lucru victoria pentru a se clasa pe locul 4 al grupei C a campionatului Ligii Naționale. Ar fi o remarcabilă reușită pentru baschetbaliștii seniori ai Focșaniului în primul sezon din existența echipei! Adversară le va fi CSM VSKC Miercurea Ciuc, formație care va veni în Polivalentă pentru a câștiga la rândul său și a evita, astfel, rămânerea în ultima grupă valorică a Ligii Naționale dacă Rapid București, actuala ocupantă a locului 6 în grupa C, va fi întrecută de Agronomia București.

Dincolo de orice calcul, ciucanii vor juca pentru a câștiga partida din această seară și a conforma rezultatul din tur când i-au depășit pe focșăneni cu 77-62 (16-25, 23-8, 18-18, 20-11). De atunci, însă CSM 2007 a crescut ca omogenitate și forță de joc, a avut prestații foarte bune în deplasările de la Sighetu Marmației și Galați, iar la Târgu Jiu s-a impus într-o manieră mai mult decât convingătoare! Dacă vor repeta prestația din ultimele jocuri, baschetbaliștii pregătiți de profesorii Petruț Mihai și Florin Munteanu vor obține încă o victorie, cea a clasării pe o poziție onorantă la finalul primei faze a campionatului.

Indiferent de deznodământul meciului cu Miercurea Ciuc, CSM Focșani 2007 este calificată în grupa albastră a campionatului Ligii Naționale, al treilea nivel valoric al competiției.     

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here