ULTIMA ORĂ! Trei bărbați, reținuți de polițiști pentru „abuz de încredere și tăinuire”

1
1849

REŢINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU ABUZ DE ÎNCREDERE ȘI TĂINUIRE

Poliţiştii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Adjud au reținut trei bărbați, în vârstă de 21, 29 respectiv 37 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de abuz de încredere și tăinuire. Din cercetări a reieșit faptul că în noaptea de 4/5 ianuarie a.c., un bărbat, de 24 de ani, din comuna Homocea, a încredințat un autoturism unor bărbați de 21, respectiv 37 de ani, ambii din comuna Ploscuțeni, iar ulterior aceștia l-ar fi vândut unui bărbat, de 29 de ani, din județul Bacău.

Pe numele celor trei au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentați instanţei cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Față de bărbatul de 29 de ani, din județul Bacău, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de abuz de încredere și tăinuire, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie procedurală.

IPJ Vrancea, 11 ianuarie 2019

UPDATE! Față de cei doi bărbați reținuți pentru abuz de încredere a fost dispusă măsura controlului judiciar, iar față de bărbatul reținut pentru tăinuire nu a fost dispusă nicio măsură.

1 COMENTARIU

  1. Nu inteleg ce s-a putut mentiona in actul de cumparare,in cuprinsul caruia cumparatorul acum avand calitatea de tainuitor,sa fi acceptat sa se ateste in mod mincinos, sa se mentioneze in mod nereal,modul de desfasurare al tranzactiei pentru a ascunde faptele comise de inculpati.Daca continutul actului de cumpararea a fost stabilit cu intentie directa in urma unor intelegeri prealabile pentru a se evita descoperirea infractiunilor si daca tainuitorul a preferat sa se implice activ in acoperirea cu acte false a faptelor comise,toate acestea sunt amanunte care fiind aduse la cunostiinta cititorilor ar putea invata pe altii sa nu procedeaze la fel in situatii similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here