Un restaurant din Italia oferă clienţilor o delicatesă inedită: ”aer prăjit”

0
91

Un restaurant din oraşul italian Castelfranco Veneto oferă clienţilor un fel de mâncare ingenios pe bază de… aer, relatează Xinhua. Numit ”aria fritta” („aer prăjit”), acest preparat culinar inedit a fost conceput pentru a evoca celor care trec pragul localului din nordul Italiei o plimbare în natură şi inhalarea de aer curat, după cum susţine maestrul bucătar Nicola Dinato. Preparatul este realizat din tapioca prăjit în baie de ulei şi conţine o aromă specială în urma ”infuzării” cu ozon timp de zece minute.

Deşi preţul afişat pentru o porţie de ”aer prăjit” este de 30 de dolari, preparatul le este oferit clienţilor gratuit, conform unuia dintre angajaţii localului. Acesta este ”servit drept aperitiv” pentru a le reaminti clienţilor că ”trebuie să încerce mereu să îşi umple viaţa cu experienţe reale”, a explicat Dinato pentru publicaţia Tribuna di Treviso.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here