David Fincher şi Tim Miller vor produce un serial de animaţie pentru Netflix destinat adulţilor

0
11

David Fincher, regizorul unor filme celebre ca ‘Se7en’ (1995) sau ‘The Social Network’ (2010), şi Tim Miller, realizatorul lui ‘Deadpool’ (2016), vor produce serialul de animaţie ‘Love, Death & Robots’ pentru Netflix, potrivit site-ului platformei digitale, citată marţi de EFE. Fincher şi Miller vor fi producătorii executivi ai acestui serial de animaţie care va îmbina genuri ca science-fiction, fantezie, horror şi comedie. Conceput ca o antologie pentru publicul adult, ‘Love, Death & Robots’ va avea 18 episoade, prezentând fiecare o poveste diferită. De asemenea, fiecare episod va avea o echipă creativă diferită.

”Love, Death &Robots’ este proiectul la care visez demult”, a asigurat Miller. „Îmbină dragostea mea pentru animaţie şi povestiri incredibile. Filme cu buget mic, reviste de benzi desenate, cărţi şi reviste de ficţiune şi fantezie care m-au inspirat timp de decenii, ostracizate în cultura periferică destinată tocilarilor şi ciudaţilor din care fac parte. Sunt extraordinar de emoţionat de faptul că peisajul creativ s-a schimbat în sfârşit suficient”, a adăugat el.

‘Love, Death & Robots’ nu este primul proiect pentru Netflix al lui David Fincher, care a colaborat deja cu gigantul digital la seriale de succes, precum ‘House of Cards’ şi ‘Mindhunters’.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here