Bătaie între trei bărbați după o ȘICANARE în trafic

1
2325

Doi tineri din comuna Obrejița au fost trimiși în judecată de procurori pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Unul dintre aceștia are 31 de ani, iar celălalt 28. Ei vor fi judecați pentru că la data de 26 noiembrie 2017, au lovit în mod repetat un bărbat, provocându-i acestuia leziuni traumatice ce au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc în Focșani.

Verificările în dosar au început după ce persoana vătămată a reclamat faptul că la data amintită a fost agresată de persoane necunoscute, care au coborât dintr-un autoturism Ford. La audieri, persoana vătămată a povestit că la data de 26 noiembrie 2017 era într-o mașină cu alte două persoane și se deplasa către Focșani. La un moment dat, după ce s-au șicanat în trafic cu ocupanții autoturismului Ford, printre care se aflau și inculpații, au oprit la un semafor din dreptul unui market de pe strada Republicii. Aici, din autoturismul Ford a coborât unul dintre inculpați și apoi și cel de-al doilea. Din mașina în care se afla victima a coborât un martor, care l-ar fi împins pe unul din inculpați, după care a fugit. În continuare, inculpații au lovit persoana vătămată de mai multe ori.

La un moment, dat persoana vătămată a reușit să fugă pe un gang în încercarea de a scăpa de inculpați, care îl urmăreau. Bărbatul agresat a fost ajuns din urmă și lovit cu pumnii și picioarele de cei doi bărbați trimiși în judecată, precum și cu un pahar de sticlă. În timpul altercației, persoanei vătămate i-a fost distrus telefonul mobil.

La audieri, inculpații au recunoscut că au bătut victima, iar persoana vătămată a declarat că se constituie parte civilă cu suma de 700 lei.

 

1 COMENTARIU

  1. Violenta nu mai reprezinta un viciu si nici nu mai este o exceptie ci este o atitudine absolut normala si frecventa.Violenta este modul preferat de actiune intr-o societate bolnava.Cei cum sunt si cocalarii agresivi din acest caz,traiesc cu convingerea ca prin violenta,santaj si amenintare se rezolva toate problemele.Violenta si agresiunea este joaca preferata a societatii actuale.Si daca toti s-ar comporta pe drumurile patriei la fel ca acesti fumatori din OBREJITA sositi in FOCSANI ,nu poti decat sa te retragi incercand sa te detasezi de mizeria si boala acestei societati ciopartite si fragmentate.Justitia ar trebui in astfel de cazuri sa aplice pedepse drastice pentru ca altii dupa ei sa nu mai aleaga un astfel de comportament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here