„Donează pentru o barză”

0
54

Iarna nu-i ca vara! Dacă, pentru mulți dintre noi, iarna e o bucurie, în acest an, la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice – ACDB frigul și zăpada nu sunt chiar binevenite. Multe dintre animalele sălbatice au nevoie de căldură după intervențiile medicale și de aceea vrem să amenajăm un spațiu izolat în care să asigurăm pentru perioada de recuperare câteva grade în plus față de temperaturile scăzute de afară. Și tu poți să ajuți, donând aici: https://www.acdb.ro/4-modalitati-prin-care-te-poti-implica, iar noi te vom ține la curent cu privire la demersurile noastre și te vom invita să ne vizitezi.

Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice a fost înființat în 2007 pe amplasamentul fostei grădini zoologice de la Petrești, la câțiva kilometri de Focșani si este specializat în tratarea și reabilitarea mai multor specii de animale sălbatice aflate în dificultate. Berzele Costică, Floarea, Adam și Marița sunt cazate la noi pe timpul iernii, pentru că în toamnă s-au electrocutat pe linii de transport a energiei electrice, iar căprioara Gina a fost crescută de noi și se va întoarce în sălbăticie primăvara următoare în pădurile din Lunca Siretului.

Mai multe despre Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice- ACDB puteți citi accesând – https://bit.ly/2LZMslA

 

Sursa: https://www.facebook.com/OrganizatiaACDB/

N.R. Centrul de la Petrești, „primul autorizat din România, este specializat în tratarea și reabilitarea mai multor specii de animale sălbatice aflate în dificultate. Excluzând cauzele naturale, foarte mulți pacienți ajung la centru din cauza accidentelor rutiere, coliziunii cu construcții antropice sau din cauza unor acte de cruzime ale oamenilor față de animale”. Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice (ACDB) a fost înființată oficial la data de 2 iulie 2003, însă activitățile întreprinse în domeniul conservării biodiversității de către membrii fondatori au debutat încă din anul 1999.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here