Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, dezvăluie că se luptă cu anxietatea şi lipsa de încredere

0
76

Hailey Baldwin a îndemnat femeile să se ”susţină reciproc” şi a recunoscut că se luptă cu lipsa de încredere şi cu anxietatea, relatează luni Press Association. Modelul, care ar fi devenit anul trecut soţia cântăreţului Justin Bieber, a mărturisit că are zile în care se simte ”distrusă” din cauza provocărilor cărora trebuie să le ţină piept în postura de tânără femeie. Hailey Baldwin, în vârstă de 22 de ani, a declarat într-un mesaj publicat pe Instagram că îşi doreşte ca în 2019 să fie mai deschisă şi să ”reuşească să fie mai vulnerabilă”. ”Adevărul este că indiferent cât de uimitoare poate părea viaţa privită din afară, mă lupt… mă simt nesigură, sunt fragilă, sufăr, am temeri, am îndoieli, am anxietate, mă întristez şi mă enervez”, a scris vedeta. Atunci când se compară cu alţi oameni, în special pe Instagram, ea a declarat că simte ”ca şi cum nu sunt suficient de bună”.

Baldwin a menţionat că pentru ea ”fiecare zi este o luptă pentru încredere”, însă a adăugat că nu a făcut aceste dezvăluiri căutând ”compătimire sau simpatie, ci doar pentru a susţine: ‘Sunt om”’. Vedeta a recunoscut că i se pare ”al naibii de greu” în postura de tânără care descoperă cine este, însă a adăugat că lucrurile devin mult mai dificile când este ”comparată cu alte femei”. Baldwin, fiica lui Stephen Baldwin, fratele starului de cinema Alec Baldwin, a adăugat: ”Sunt zile în care mă simt pur şi simplu distrusă din această cauză. Ar fi incredibil dacă alte fete şi tinere ar reuşi să se susţină reciproc, să înceteze să le facă pe celelalte femei care se luptă ca şi ele să se simtă incompetente şi chiar mai puţin de atât”. ”Cu toţii avem defecte, iar acest lucru nu se va schimba. Ceea ce ştiu este că Dumnezeu ne-a creat indivizi pentru un motiv, fiecare cu frumuseţea, personalităţile şi povestea sa, pentru că toate fiinţele umane create au un anumit plan şi un scop, iar El nu face greşeli!”, a scris vedeta celor 16,8 milioane de fani care o urmăresc pe Instagram.

Baldwin s-ar fi căsătorit cu Justin Bieber în cadrul unei ceremonii secrete, în luna septembrie, la două luni după ce s-au logodit, notează Press Association. Zvonurile privind căsătoria ar fi fost confirmate după ce Hailey şi-a schimbat numele utilizat pe Instagram în Hailey Bieber, iar el a numit-o recent ”soţie” într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here