GALERIE FOTO: Doi vrânceni, MORȚI într-un accident la Sibiu; unul dintre ei era tatăl a trei copii

0
6992

Comuna Bordești este, din nou, în doliu. Doi tineri au murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident rutier produs pe raza județului Sibiu. Cătălin Modreanu, în vârstă de 26 de ani, și Ghiorghiță Sandu, în vârstă de 28de ani, plecau la muncă în Belgia, după ce au petrecut sărbătorile de iarnă acasă, cu familiile. Din păcate, ei nu au mai ajuns la muncă, ci se întorc acasă, la Bordești, în sicrie. „Plecau la muncă în Belgia. Vineri au plecat de la Bordești și erau mai multe persoane în mai multe mașini. Pe lângă Sibiu, Cătălin, care conducea, a intrat în depășire. Din păcate, a intrat într-un tir ce venea din față și de acolo a ricoșat în alte mașini. Au murit pe loc săracii… Pleci la muncă să câștigi un ban și nu mai apuci că te întorci decât în 4 scânduri“, ne-a spus verișorul unuia dintre tinerii morți în accident.

Cine se gândea că în loc să ajungă în Belgia la muncă, se vor reîntoarce la Bordești, dar fără viață?! Cine se gândea că cei trei copii ai lui Ghiorghiță Sandu vor rămâne orfani de tată? Durere mare pentru toți cei care i-au cunoscut! Prea tineri, spun cunoscuții! Prea devreme au plecat, spun rudele! O depășire riscantă, care le-a luat viețile. O depășire care putea fi amânată! Ar fi avut timp destul să ajungă în Belgia! Dar timpul nu a mai avut timp! Localnicii spun că „așa le-a fost scris. Ca ei să fie acolo în acel moment. Asta le-a fost soarta!“. Dar nu este corect! Trei copii vor crește de acum înainte fără tată!

Mașina condusă de Cătălin Modreanu a depășit un alt autoturism, dar a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un TIR, condus regulamentar spre Brașov, după care a ricoșat în autoturismul depășit, spun polițiștii sibieni. “Șoferul și un pasager din autoturismul care a depășit au decedat. În urma accidentului a fost rănită și o femeie din autoturismul care a fost depășit”, a declarat, pentru https://sibiu100.ro, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ghiorghiță Sandu a lăsat în urmă 3 copiii și o soție îndurerată. Era împreună cu Andreea, cea care i-a spus DA până când moartea îi va despărți, de aproape 9 ani. Ea are 27 ani, iar copiii lor au vârstele de 7 ani, 5 ani și 3 ani. Unul dintre copiii lor a fost diagnosticat cu autism și are nevoie permanentă de îngrijirea părinților. Acum va fi doar în grija mamei! Ghiorghiță Sandu pleca în Belgia să muncească, să trimită acasă bani familiei. Muncea în construcții, muncea din greu pentru a oferi familiei un trai mai bun. De acum înainte, familia nu se va mai putea baza pe sprijinul său… „De ce a trebuit să moară el?“, este întrebarea pe care și-o pun rudele. „Era un băiat muncitor, harnic, familist. Tot ce strângea trimitea acasă pentru copii. Se chinuia săracul în țări străine pentru binele familiei. Era respectuos și își iubea nespus copiii și soția. Lucra în afară de aproape 2 ani“, a povestit, cu lacrimi în ochi, cumnata lui, Gicuța Claudia. Ca o ironie a sorții, Ghiorghiță Sandu a avut un frate, care a murit tot la vârsta de 28 ani și tot într-un accident rutier.

Celălalt tânăr mort, Cătălin Modreanu, a lăsat în urmă o soră și o mamă îndurerate. Tatăl său a decedat în urmă cu câțiva ani, iar atunci Cătălin a devenit stâlpul familiei.

Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate pe paginile de socializare. Colegi, prieteni, rude, apropiați, cu toți au rămas înmărmuriți la aflarea veștii că cei doi tineri vrânceni au murit. Mult prea tineri, din păcate. „Băiatul lui mama, puiul lui mama, ai lăsat-o pe Andreea singurică cu copilașii… Cum te-ai îndurat Doamne?“, este mesajul postat de soacra lui Ghiorghiță Sandu. „Dumnezeu să îi ierte !! Unul din ei a lăsat 3 copiii în urmă, dintre care unul este cu probleme“, este un alt mesaj. „Dumnezeu să-i odihnească în pace. Unul dintre ei mi-a fost coleg în liceu, un băiat cu bun simț, respectuos și o persoană cu un suflet imens. Păcat că Dumnezeu te-a ales pe tine Cătălin Modreanu, dar acolo sus el a avut nevoie de o persoană cu caracter și suflet ca al tău. Sincere condoleanțe“, a postat un cunoscut de-al lui Cătălin.

„Dumnezeu să îi ierte, zona aceia este cea mai periculoasă, sunt numai curbe“, scrie un alt prieten. „Foarte trist! De necrezut că să întâmplat așa ceva, erau foarte tineri și aveau tot viitorul înainte, dar Dumnezeu a avut nevoie de ei și i-a luat printre îngeri! Dumnezeu să-i ierte și îngerii să aibă grijă de ei! Condoleanțe familiilor“, este un alt mesaj. „Doamne nici nu avem cuvinte în fața unei asemenea tragedii. D-ZEU să îi ierte… Condoleanțe familiilor, să le dea d-zeu forța să treacă de acest moment greu care îi va marca pe viață… Ai grijă doamne de ei“, este un alt mesaj.

Sicriele cu trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri vrânceni au fost aduse la Bordești încă de sâmbătă. Cei doi vor fi înmormântați mâine. Slujbele de înmormântare vor avea loc în biserica din sat, începând cu ora 12.00. Ca doi buni prieteni ce au fost, Ghiorghiță Sandu și Cătălin Modreanu vor fi conduși pe ultimul drum tot împreună, semn că și în ceruri vor continua să fie prieteni!

 

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiilor îndoliate și multă putere pentru a trece peste aceste necazuri!

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here