A fost publicat calendarul mobilității personalului didactic

0
1139

Pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea a fost publicat calendarul mobilității personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar pentru anul școlar 2019-2020. Astfel, comisia de mobilitate, la nivelul ISJ, ar fi trebuit constituită până vineri, 4 ianuarie 2019. Deciziile de numire/ transfer/ repartizare pe post catedră trebuie revizuite, conform calendarului, până la sfârșitul acestei luni. Tot până la sfârșitul lunii trebuie revizuite și listele cuprinzând personalul didactic titular care îndeplinește condițiile legale de pensionare la 1 septembrie 2019, pentru limită de vârstă sau la cerere, pentru pensionare anticipată sau anticipată parțială.

În ceea ce privește transferarea personalului didactic titular disponibilizat prin restrângere de activitate sau prin restructurarea rețelei școlare ori prin desființarea unor unități de învățământ, termenul pentru reactualizarea listei posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate complete și incomplete și termenul pentru înregistrarea cererilor cadrelor didactice aflate în restrângere de activitate este 11 martie.

 

Calendarul complet privind mobilitatea personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar pentru anul școlar 2019-2020 AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here