Gala Uniriștilor pentru absolvenții de ieri și de azi

0
345

Colegiul Național Unirea din Focșani va organiza, pe 26 ianuarie, prima Gală a Uniriștilor din diferite promoții. Astfel, absolvenți de ieri și de azi sunt așteptați cu surprize și multă voie bună. Evenimentul va completa seria activităților dedicate zilei unității de învățământ, sărbătorită anual pe 24 ianuarie, extinzând astfel sărbătoarea și spre foștii absolvenți.

Potrivit informațiilor furnizate de profesorul Cornel Noană, directorului cunoscutului colegiu, în cadrul evenimentului vor fi lansate mai multe proiecte. ”Sărbătorile de iarnă trec, dar pentru uniriști luna ianuarie e, de peste un secol, prilej de mare sărbătoare… -7 ianuarie (1866)- încep cursurile gimnaziului din Focșani, devenit apoi Unirea. 24 ianuarie (1880)- a devenit oficial Ziua Liceului. Toate acestea au fost mereu marcate cum se cuvine, de uniriștii de ieri și de azi, dar niciodată într-o Gală a Uniriștilor din promoții diferite. Succes primei ediții!”, transmite profesorul Cornel Noană, directorul Colegiului Unirea, pe pagina sa de socializare. Acesta a adăugat că cei interesați să participe la eveniment trebuie să achite un acont de 100 de lei, până pe 10 ianuarie.

Prima ediție a Galei Uniriștilor va avea loc la Laguna Focșani. Detalii suplimentare despre eveniment se pot obține de la secretariatul Colegiului Unirea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here