GALERIE FOTO: Focșăneanca Ana-Maria Puiu, a cincea gimnastă a României în 2018!

0
1024

Sportiva Ana-Maria Puiu, formată la CSS Gimnastică Focșani – unde i-a avut antrenori pe Carmen Smeu și Florin Roșioru – acum, la Centrul Național Olimpic de Pregătire de la Deva, se află pe poziția a cincea în clasamentul celor mai bune gimnaste în 2018, întocmit de Comitetul Executiv al Federației Române de Gimnastică.

La întocmirea clasamentului, FR Gimnastică a avut în vedere ”cele mai importante repere competiționale ale anului 2018”: ”Campionatele Europene și Mondiale de gimnastică artistică, găzduite de Glasgow, respectiv Doha, la care au fost adăugate ”Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, dar și Campionatele Naționale de artistică de la Ploiești”, așa cum este precizat pe site-ul Federației.

Pe primele patru locuri au fost clasate Denisa Golgotă, Ioana Crăciunescu, Antonia Duță și Silviana Sfiringu.

Clasarea foarte talentatei Ana-Maria Puiu pe locul al cincilea este cu totul remarcabilă, în condițiile în care sportiva focșăneancă a fost accidentată o perioadă mai lungă și s-a antrenat mai puțin decât colegele sale! Are, însă, în palmares un loc II la Campionatul Național de juniori I cu echipa CSS Focșani, un loc IV la Campionatul European de juniori I cu echipa României, câștigarea la Baku, la Concursul de calificare la Jocurile Olimpice ale Tineretului, a locului pentru gimnastica feminină din România, locul VII la bârnă și locul 15 la individual compus la Jocurile Olimpice ale Tineretului de la Buenos Aires.

Ana-Maria Puiu a fost înainte de Crăciun pentru preătire în Croația, iar acum se află în Germania, unde locuiește familia ei și alături de care trăiește bucuria Sărbătorilor de iarnă!

          Monitorul de Vrancea o felicită pentru performanțele din 2018 și îi urează să fie sănătoasă și să obțină tot ce își dorește în anul ce vine!                

          Foto facebook Elena Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here