Ozana Barabancea cântă în Piața Unirii din Focșani, miercuri seară

0
1063

Ozana Barabancea va oferi un recital de excepție în această seară (miercuri-n.r.) pe scena amplasată în Piața Unirii din Focșani, între orele 18:00-19:00. Ozana Barabancea este o profesoară de canto și solistă română de jazz, membră a juriului show-urilor de televiziune Splash! Vedete la Apă și Te cunosc de undeva!, difuzate pe Antena 1. Este o artistă ce abordează genuri diverse. Deși inițial a fost cântăreață de operă, este cunoscută și pentru show-urile de jazz susținute. A făcut parte din distribuția musicalului Chicago, precum și a filmului Supraviețuitorul (în regia lui Sergiu Nicolaescu) și a jucat în diverse seriale.

Mâine (joi), Caravana lui Moș Crăciun poate fi întâlnită pe traseul Piața Unirii, Bulevardul Unirii, Bulevardul București și retur cu oprire în Piața Unirii. Ziua se va încheia cu un recital Narcisa Suciu.

Reamintim că, în acest an, patinoarul este montat în Grădina Publică. Are o suprafaţă de aproximativ 700 de metri pătraţi. „La fel ca în anii trecuți, Primăria Focșani a închiriat un patinoar unde focșănenii, în special copiii, își pot petrece într-un mod plăcut timpul liber. De reținut că anul acesta patinoarul este amplasat în Grădina Publică, unde este creată o zonă specifică sărbătorilor de iarnă, cu figurine, instalații de iluminat și alte surprize pe care municipalitatea le pregătește pentru cei mici“, potrivit primarului Cristi Misăilă.

În Piața Unirii este organizat Târgul de Crăciun, pofticioșii putând cumpăra de la căruțele vieneze și căsuţele din lemn obiecte tradiţionale, dar şi produse alimentare specifice acestei perioade. Nu vor lipsi dulciurile specifice sărbătorilor de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here