O bătrână din Vulturu a murit după ce a ajuns la Spitalul Județean cu hipotermie severă

0
1246

Mai multe persoane au ajuns marți la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, după ce au fost victimele unor accident rutiere. Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din județul Galați, a ajuns la UPU marți în jurul prânzului cu diagnosticul de „traumatism coloană lombară prin accident rutier”. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, pacientul nu s-a internat.

Cinci bărbați au ajuns marți la UPU, după ce au fost victimele unui accident rutier care a fost înregistrat la Suraia, pe DJ 204 D, fiind implicate o ambulanță SMURD și o autoutilitară. Trei dintre victime se aflau în autoutilitară iar celelalte două (paramedici) în autospecială. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, un bărbat în vârstă de 44 de ani și un altul în vârstă de 54 de ani au fost internați la Chirurgie, pentru îngrijiri medicale suplimentare. „Bărbat în vârstă de 43 de ani, din Focșani, prezintă politraumatism prin accident rutier și de muncă, traumatism cranio-cerebral închis, traumatism coloană cervicală, contuzie toraco-abdominală pelvină. Pacientul a refuzat internarea”, „Bărbat în vârstă de 40 de ani, din Focșani, traumatism cranio-cerebral cu plagă contuză parietală dreaptă, accident rutier, contuzie cervicală. Pacientul a refuzat internarea”, „Bărbat în vârstă de 20 de ani, din Bolotești, politraumatism prin accident rutier și de muncă, traumatism cranio-cerebral cu escoriație frontală stângă și regiunea zigomatică. Pacientul a refuzat internarea”, „Bărbat în vârstă de 44 de ani, din Focșani, traumatism cranio-cerebral acut deschis prin accident rutier cu plăgi escoriate faciale, pavilion ureche stângă, tempo-parietal stâng, hematom epicranian, tempo-parietal stâng, contuzie coloană cervicală și toraco-lombară prin accident de muncă. Pacientul se internează în cadrul secției Chirurgie”, „Bărbat în vârstă de 54 de ani, din Focșani, traumatism cranio-cerebral prin accident rutier, contuzie cervicală și toraco-abdominală prin accident rutier, amnezie postraumatică, prin accident de muncă. Pacientul se internează în cadrul secției Chirurgie”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.

Tot marți, o femeie în vârstă de 50 de ani, din comuna Garoafa a suferit multiple contuzii prin accident rutier și a fost internată în cadrul secției de Chirurgie, pentru îngrijiri medicale suplimentare. Și o tânără în vârstă de 29 de ani, din comuna Slobozia Bradului, a ajuns la UPU, după ce a suferit o contuzie toracică și de coloană lombară prin accident rutier. Pacienta a refuzat internarea.

Tot marți, la UPU Focșani a ajuns și prima victimă a gerului, din acest an. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, o femeie în vârstă de 87 de ani, din comuna Vulturu, a fost adusă în stop cardio-respirator iresuscitabil și cu hipotermie severă (20 grade C). La scurt timp, din păcate, aceasta a decedat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here