ULTIMA ORĂ! FOTO! Constantin Mândrilă, un nou mandat la conducerea Spitalului Județean; astăzi a ajuns Tomograful pentru UPU

0
1534

Actualul manager al Spitalului Județean, Constantin Mândrilă, se va afla și pentru următorii trei ani la conducerea unității sanitare, după ce a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei de manager. Înainte de a se înscrie la concurs, Mândrilă ne-a spus că la preluarea primului mandat a găsit numeroase lipsuri. El a subliniat că președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, a fost cel care „s-a luptat la minister pentru spitalul nostru”. „Nu e deloc simplă muncă de manager de spital. Indiferent unde ai lucrat înainte, în domeniu sau nu, îți trebuie cel puțin doi ani de zile să înveți sistemul. Este foarte diferit de celelalte instituții. Am preluat un spital cu foarte multe arierate, un spital care aproape nu mai funcționa, furnizorii de medicamente și materiale sanitare refuzau să mai încheie contracte din cauza datoriilor mari, un spital în care nu s-au făcut lucrări de renovare și modernizare aproape de la înființare, unde nu era aparatură medicală, personalul medical era nemulțumit de condițiile de lucru… Nu a fost deloc ușor, dar ne-am străduit și am reușit să facem lucrurile să funcționeze.

Spitalul are, de astăzi, un al doilea Computer Tomograf, care va deservi UPU, unde, după cum ne-a declarat managerul Constantin Mândrilă, sunt multe traume și este neapărată nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here