GALERIE FOTO: Mihai Bratosin a cântat în deschiderea unui concert susținut de Mirabela Dauer și Raoul

0
145

Tânărul artist Mihai Bratosin, din comuna vrânceană Popești, a cântat în deschiderea unui concert susținut de Mirabela Dauer și Raoul. „O seară magică de Decembrie” cu Raoul și Mirabela Dauer a avut loc săptămâna trecută la Sala de Spectacole „ION PETROVICI” din Tecuci. Mihai a fost „onorat să deschidă concertul și să fie pe scenă cu acești doi mari artiști! Mulțumim organizatorilor pentru invitație!”, a scris pe Facebook Diana Bratosin, mama tânărului artist vrâncean.

Mihai Bratosin a fost invitat la un concurs mondial de talente, la Hollywood, „WORLD CHAMPIONSHIPS OF PERFORMING ARTS”- HOLLYWOOD, LOS ANGELES, 12-21 IULIE 2019. În aprilie anul acesta, tânărul artist vrâncean a obținut mai multe premii la Festivalul internațional de muzică și dans Kavkaz, care a avut loc la Chișinău, Republica Moldova. Astfel, pentru prestația sa, el a fost recompensat cu locul I, invitație la concursul internațional Global Fest din Moscova și colaborare cu IVAN, câștigătorul Eurovision 2016 Belarus. Mihai a mai obținut și două premii II, la duet. Cu două săptămâni mai devreme, Mihai participase la o emisiune pe TVR 2 – „SE ZICE CÄ‚…”, iar în februarie, a reprezentat România la concursul internațional „Ucraina unește lumea”, de la Kiev, de unde s-a întors cu MARELE PREMIU, dar și alte premii.

În iunie anul trecut, la numai 9 ani, Mihai Bratosin a lansat un single – „Sunt fericit”. În aprilie 2017, el s-a clasat pe locul trei în finala celui de-al optulea sezon al emisiunii „Next Star” de la Antena 1. Mihai provine dintr-o familie cu înclinații muzicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here