GALERIE FOTO: Magia din campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!” începe să prindă “formă”

0
986

Magia din campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”, desfășurată de Asociația Hope and Love for Life și Monitorul de Vrancea, începe să prindă “formă”!

Vorbeam deunăzi cu o prietenă și mă întreba cum rezist să văd atâția copii necăjiți, atâția copii fără speranță, fără viitor….Vă voi răspunde și dumneavoastră ce i-am răspuns și ei: pentru fiecare copil nevoiaș există îngeri printre oameni. Pentru fiecare caz se găsesc oameni de bine care să ajute și să aducă speranță. În articolul “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Maria, Nicu și Cosmin – prea trista poveste a copiilor unei eroine – Scrisorile nr. 20, 21, 22 – https://bit.ly/2EweRPt, am vorbit mai mult despre ei trei. Despre mama lor erou, am scris puțin, dar despre oameni ca ea ar trebui scrise romane.

După fiecare caz la care merg, le povestesc și prietenilor și cunoștințelor, nimeni nu scapă de poveștile mele 🙂 Așa s-a întâmplat și cu îngerul celor 3 copii. Am mers cu mașina în service la Auto Czm, întâmplarea a făcut să îl găsesc acolo și pe administratorul societății, Nelu Tudorache, și să îi vorbesc despre mama erou și cei 3 copii ai ei; despre condițiile vitrege în care își duc zilele, despre frigul care intră printre ferestre vechi și păturile atârnate în speranța că vor mai alunga din vântul cel rece.

Marcat de povestea tristă a celor trei copii, de ambiția mamei de a și-i crește și a-i ține la școală, a spus că se va implica să schimbe măcar ceva în bine.

Asta a și făcut! A doua zi am primit telefon să îi dau datele și adresa copiilor, am întrebat curioasă dacă va ajunge să îi cunoscă. Mi-a răspuns că nu, va merge cineva de la o firmă de tâmplărie să ia măsuri. Zis și făcut. Deși știam că este un om serios, nu am rezistat tentației să nu merg să mă conving cu ochii mei că minunea se va întampla și că vântul nu va mai șuiera prin cele două cămăruțe ale familiei Bouroș. Nu era doar o poveste, o echipă de la Fereastra Forest era acolo, domnul Tudorache tot acolo. Au luat măsurile și au plecat. Aveam să aflu că toate costurile vor fi suportate de Nelu Tudorache și de domnul Cătălin Păduraru – administratorul societății Fereastra Forest.

Astăzi, magia s-a produs! Maria, Cosmin și Nicu au tâmplărie PVC cu geam termopan. Fiecare pas făcut pentru ei este un pas spre normalitate, este un pas spre un “acasă”.

Mulțumesc celor care se implică și schimbă destinele unor copii fără viitor, fără viață!  Mulțumim pentru implicare și dăruire, Nelu Tudorache – Auto CZM! Mulțumim pentru implicare, dăruire și profesionalism echipei Fereastra Forest – Cătălin Păduraru!

Mulțumim pentru dăruire și implicare, Florentina Ciobotaru, Elena Irina, Lili Bărbieru și tuturor celor care le-au fost și le vor rămâne aproape celor trei frați.

Mulțumim domnului Dan Trocea pentru semnalarea cazului și pentru donațiile făcute pentru cei 3 copii.

Mulțumim Mia Lungu pentru că ai rezolvat scrisoarea Mariei integral și bonus i-ai trimis și un telefon nou-nouț!

Mulțumim echipei, doamnei Elena Mateescu, care se va ocupa să cumpere de îmbrăcat și încălțăminte pentru cei 3 copii și nu numai!

Mulțumim tuturor pentru magie și dăruire! Împreună schimbăm poveștile unor copii și scriem în paginile copilăriei lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here