Octogenară cu piciorul în gips, la un pas să fie violată de un bărbat de 31 de ani

0
984

Un bărbat din satul Voetin, comuna Sihlea, care la începutul lunii trecute a intrat peste o bătrână în casă cu intenția de a o viola, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. În sarcina lui V. N. B., de 31 de ani, s-a reținut comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă la viol.

Conform rechizitoriului, în seara zilei de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, băut fiind, inculpatul ar fi pătruns fără drept în curtea casei persoanei vătămate și apoi în imobil prin forțarea unei uși și, prin constrângere, respectiv prin acte de agresiune fizică și profitând de starea vădită de vulnerabilitate a victimei, a vârstei înaintate a acesteia și a imposibilității de a se apăra, întrucât avea membrul inferior drept în gips, ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu aceasta. Pe fondul împotrivirii victimei și al țipetelor repetate ale femeii, inculpatul ar fi renunțat la decizia sa și ar fi părăsit imobilul. Urmare a actelor de agresiune exercitate asupra sa, victima a necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale.

Victima le-a declarat anchetatorilor că ea locuiește cu fiica sa, care în perioada respectivă se afla la spital. De asemenea, în perioada 1-7 noiembrie 2018, întrucât a suferit o fractură la piciorul drept, victima a fost internată la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, piciorul fiindu-i fixat într-un aparat gipsat. Femeia a fost externată în după-amiaza zilei de 7 noiembrie, zi în care a și ajuns acasă.

După ce a ajuns acasă, bătrâna ar fost vizitată de o vecină, care a stat la ea până în jurul orei 19.00. Când vecina a plecat, victima a rugat-o să-i asigure ușa de la bucătăria în care ea dormea cu un lacăt, care putea fi închis prin exterior. Victima le-a mai declarat anchetatorilor că după plecarea vecinei, ea a adormit. La un moment dat, femeia s-a trezit brusc pentru că o persoană o striga. În momentul în care s-a uitat pe geam, ea ar fi văzut o lumină, posibil de lanternă, apoi ar fi auzit cum cineva a forțat ușa de la bucătărie și ar fi intrat peste ea în casă. În acel moment femeia a început să țipe.

Pentru a nu mai țipa, inculpatul i-ar fi băgat femeii un deget în gură, i-ar fi spus că vrea să o violeze și apoi ar fi strâns-o cu ambele mâini de față. În același timp, el s-ar fi urcat peste victimă, ar fi tras de pe ea pătura cu care era învelită și i-ar fi dezlegat cordonul de la halatul cu care era îmbrăcată. În continuare, inculpatul ar fi încercat să o dezbrace pe femeie, trăgând totodată și de scutecul tip pampers pe care aceasta îl purta. În tot acest timp, bătrâna a continuat să țipe, moment în care inculpatul s-a speriat și a fugit din casa ei. Țipetele femeii au fost auzite de un vecin.

La câteva zile de la comiterea faptei, inculpatul a fost arestat preventiv, iar acum procurorii au cerut prelungirea măsurii arestului preventiv pentru încă 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here