“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Sorin și frații lui au un Crăciun fără bătaie – Scrisoarea nr. 19

0
410

Despre tragedia celor 7 frați am tot scris și probabil vor mai trece ani buni până voi renunța să le scriu povestea. Sorin este fratele lui Tudor (scrisoarea cu numărul 6), al Alexiei (scrisoarea cu numărul 7) și al Mariei (scrisoarea cu numărul 11).

Sorin și frații lui stăteau noaptea pe uliță sau prin vecini, până adormea tatăl, ca să nu îi mai bată. Acum are liniște, nu mai primește bătaie și, în sfârșit, are voie să se uite la televizor.

 

          „Dragă Moșule,

Mă numesc Sorin, am 13 ani și sunt în clasa a VI-a. Sunt un copil ascultător. Anul ăsta îmi doresc de la Moșu: un trening, o pereche de ghete mărimea 42, alimente și un televizor pentru a nu ne mai certa pe el. Cu drag, Sorin”.

 

Un spiriduș mai grăbit, Mădălina Elena Spântu, a reușit să ajungă la Sorin și să-i doneze un televizor. A primit și de încălțat și o geacă. Așa că, Moșule, ție îți mai rămân puține de făcut, dacă ai putea să îi aduci un trening sigur ar fi foarte fericit.

Dragă Moșule, eu îl cunosc pe Sorin și îți promit că până anul viitor ne vom îndrepta scrisul și vom munci mai mult.

Dacă vrei să fii Moșul unui copil care nu este de elită, alege-i scrisoarea! Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – http://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a-i trimite un colet cu ce vrei tu lui Sorin și, poate, familiei lui.

Asociația Hope and Love for Life și Monitorul de Vrancea desfășoară campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here