O şoferită de 38 de ani a susținut că s-a îmbătat cu apă de gură

0
5319

O femeie de 38 de ani, din comuna Vrâncioaia, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conform rechizitoriului, la data de 17 octombrie a.c., femeia a condus un autoturism prin Focşani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În rechizitoriu se arată că rezultatul alcoolemiei a fost de 1,95 grame la mie alcool pur în sânge.

Poate nu ar fi ştiut nimeni că femeia a condus băută dacă nu ar fi fost implicată și într-o tamponare. În urma acesteia, ea a fost testată cu aparatul alcoltest şi aşa s-a stabilit că a consumat alcool. Ulterior a fost dusă la spital pentru probe de sânge.

Iniţial, femeia nu a recunoscut fapta, dând vina pe apa de gură pentru alcoolemia rezultată. Le-a spus anchetatorilor că în dimineaţa zilei respective a folosit apă de gură şi cel mai probabil de aici i se trage totul. Ulterior, s-a răzgândit şi le-a spus anchetatorilor că în seara anterioară a băut nişte bere. Apoi, în ziua următoare, în intervalul orar 12.00-13.00 a mers să-şi ia copilul de la şcoală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here