“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Andreea a renunțat la liceu pentru a avea grijă de mama ei – Scrisoarea nr. 17

0
1560

Ea este Andreea, ea a renunțat la liceu pentru a avea grijă de mama ei, Lucia, țintuită la pat din cauza durerilor și incapacității de a se deplasa. Mama Andreei depinde de o proteză de șold care costă 7000 lei, iar din aprilie până acum a reușit să strângă suma de 4500 lei. Unul dintre băieți a plecat din țară să facă rost de bani.
Lucia are 42 de ani, din care 26 de muncă. Dar statul român îi spune să aștepte… deși proteza poate fi decontată de Casa de Asigurări de Sănătate, i s-a comunicat că va mai dura, că mai sunt sute de pacienți înaintea ei, în așteptare.

“Bună ziua, mă numesc Pop Florica Lucia, și în urmă cu 1 an și 4 luni mi s-a depistat o hernie de disc, iar după spusele zecilor de doctori la care am fost, aceasta era cauza durerilor mele insuportabile de picioare. Tratând hernia de disc, speram la o schimbare în bine, dar din păcate, pe zi ce trecea, era din ce în ce mai rău, am făcut 4 RMN-URI pe coloană, bineînțeles plătite, să nu fie nevoie să aștept după Casa de Asigurări, dar situația nu se îmbunătățea. Pragul casei mi se părea un munte imens, pe care nu eram sigură că îl voi mai putea trece. De puțin timp, nu mai pot să fac aproape nimic, decât cu ajutor din partea familiei. Dar, eu nu mi-am pierdut speranța și am căutat în continuare un doctor care mi-ar putea spune de fapt cauza durerilor mele. Într-un final am găsit acel medic care să îmi spună cauza bolii de care sufăr. Dna Dr. Miclăuș a fost salvarea mea și datorită dânsei am ajuns pe calea cea bună după atâta suferință. Dânsa a spus că este posibil să fie un infarct osos pe cap femural (fără RMN) dar pe parcurs, făcând RMN-ul, s-a și confirmat cauza durerilor. Mergând mai departe la Ortopedie, mi s-a spus că am nevoie urgentă de o operație pe piciorul drept, care e cel mai afectat. Dar, pentru operație este nevoie de proteză, și Casa de Asigurări neputând face față celor 7000 de persoane pe listă, mi s-a recomandat să îmi fac rost de bani, pentru că dacă nu fac operația voi ajunge în cărucior, și nu vreau să se întâmple asta… Vreau să pot să muncesc în continuare, să îmi ajut familia. Am 26 de ani de muncă, iar 42 de viață, îmi doresc să muncesc, să ies din casă… pentru că în perioada aceasta mergeam doar la doctor și atât. Pentru operație am nevoie de 7.500 lei pentru proteză, pe un singur picior. Vă rog din suflet dacă m-ați putea ajuta, pentru mine contează enorm de mult și îmi dă din nou speranță la viață și să fiu din nou capabilă să îmi ajut familia. Dacă există vreun doritor să mă ajute, îmi voi lăsa aici contul bancar. Sunteți ultima speranță..
IBAN: RO69BTRL01301201H54899XX
Vă mulțumesc ! Și vă rog distribuiți mai departe poate se va găsi cineva să mă ajute !”
Postarea Luciei e din martie, din păcate nu s-a rezolvat nimic… suntem în decembrie!
Vom licita produse pe grupul Comunitatea Asociației Hope and Love for Life – https://www.facebook.com/groups/100670427133272/, iar banii merg direct în contul Luciei. Haideți să îi redăm Andreei copilăria, iar mamei ei șansa de a păși din nou.
Asociația Hope and Love for Life – https://www.facebook.com/hopeandloveforlife/ și Monitorul de Vrancea desfășoară campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here