Minifotbal – În week-end nu va fi etapă în Cupa Adi Olteanu!

0
219
  • Deep Serv Cîmpineanca a renunțat la contestarea de după meciul cu Finanțe

 

În week-end-ul viitor ar fi urmat să se dispute jocurile etapei a patra a Cupei Adi Olteanu la minifotbal. Sala Polivalentă este ocupată cu alte activități iar organizatorul competiției, Jani Olteanu împreună cu delegații echipelor au decis ca meciurile să fie amânate petru o dată ce va fi comunicată. Este vorba despre partidele Vrancea Media – Soveja, Finanțe – Ing. Trust, Phone SALE – Prietenii Adi și GS Mobile – Deep Serv Cîmpineanca.

Clasamentul după 3 etape: 1. Phone Sale – 7 puncte; 2. GS Mobile – 6 puncte; 3. Deep Serv Cîmpineanca – 6 puncte; 4. Ing. Trust – 4 puncte; 5. Finanțe – 4 puncte; 6. Soveja – 2 puncte; 7. Prietenii Adi – 2 puncte; 8. Vrancea Media – zero puncte.

Delegatul formației Deep Serv Cîmpineanca a comunicat că a și-a retras contestația depusă după disputarea jocului cu Finanțe, care l-a folosit în etapa anterioară pe  Alexandru Mălinaș care nu ar fi avut drept de joc. Retragerea contestației a fost un gest de fair play, în spiritul competiției, care este de plăcere și în memoria unuik campion al fair-play-ului, cum a fost Adi Olteanu. Deep Serv Cîmpineanca a apreciat că pe teren în meciul direct, Finanțe a fost mai bună, indiferent dacă jucătorul în cauză nu ar fi avut sau nu drept de joc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here