Bătrân dispărut de acasă, găsit pe șoseaua de centură a Focșaniului

2
1241

Bătrân plecat de la domiciliu

La data de 5 decembrie a.c., ora 15.52, polițiștii focșăneni au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 50 de ani, din mun. Focșani, cu privire la faptul că în urmă cu aproximativ două ore tatăl ei, în vârstă de 84 de ani, din mun. Focșani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Imediat după ce au stabilit semnalmentele bărbatului, polițiștii s-au mobilizat și au efectuat căutări și verificări, atât pe raza municipiului Focșani cât și a județului Vrancea, în vederea identificării și încredințării acestuia familiei.

În jurul orei 19.20, în urma eforturilor coroborate ale polițiștilor și rudelor, bărbatul a fost găsit pe șoseaua de centură a mun. Focșani.

Din fericire, în intervalul de timp în care a lipsit, bătrânul nu a fost victima vreunei infracțiuni și nici nu prezenta urme de violență.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 6 decembrie

2 COMENTARII

  1. cum puteti spune ca in gasirea batranului s-a implicat politia ei nu au miscat un deget a fost gasit de familie care in acest timp de la momentul anuntarii pana la gasire nu a dat peste nici un echipaj sau jandarm

  2. In legătură cu bătrânul plecat de la domiciliu in ziua de 5 decembrie, Poliția a fost anunțată de către fiica acestuia și nu de către o femeie de 50 ani. Rectificați, vă rog! Și foarte important ,de menționat ,este faptul că tot fiica l-a găsit , organizând două echipe , cu două mașini- membrii echipei fiind rude. Așa a fost găsit, intr- adevăr pe șoseaua de centură a orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here