Un tânăr crescut la orfelinat îl ajută pe Moș Nicolae să ofere cadouri unor copii nevoiași din Vrancea

0
335

Caravana lui Moș Nicolae va ajunge astăzi la Ateneul Popular „Mr. Gheorghe Pastia” din Focșani. Cătălin Lupu, elev al Școlii Postliceale Sanitare „Hippocrate” din municipiu, cu numeroase activități de voluntariat, dedicate copiilor, și-a propus și anul acesta să-l ajute pe Moș Nicolae să ajungă mai repede la aproximativ 30 de copii din câteva comune ale județului Vrancea. Activitatea caritabilă se va numi „Bucuriile Sărbătorilor de Crăciun” și va fi posibilă cu ajutorul mai multor oameni cu suflet mare, ce au acceptat să fie parteneri în fapte bune.

„În acest an îmi propun organizarea, la Ateneul Popular, în data de 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, între orele 13.00 – 15.00 a mai multor activități, dedicate unor copii nevoiași din comunele Vânători, Golești, Cotești. Astfel, intenționez să organizez o prezentare de filme, un spectacol susținut de copiii de la Palatul Copiilor din Focșani, va fi o campanie de colectare de jucării și oferirea de daruri de către sponsori. În acest an și-au exprimat acordul în a mă sprijini, în calitate de parteneri, Primăria Municipiului Focșani, Inspectoratul Școlar Județean, Școala Postliceală Hippocrate, Școala „Duiliu Zamfirescu” Focșani, Școala „Ștefan cel Mare” Focșani, grădinițele numerele 10 și 13 din Focșani, școlile din comunele Vânători, Golești și Cotești, dar și alți sponsori”, ne-a spus Cătălin Lupu.

Cătălin Lupu, abandonat de mamă și crescut de mic prin orfelinatele Vrancei, a reușit de-a lungul timpului să-i bucure pe copiii ocrotiți în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea, organizând diferite acțiuni caritabile. Generoasele proiecte ale lui Cătălin au reușit să sensibilizeze, să atragă și să mobilizeze tot mai mulți participanți, astfel încât darurile să fie tot mai consistente și însemnate pentru copiii nevoiași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here