Handbal juniori 3 – Focșănenii au câștigat fără dubii!

0
106

 

  • CSM 2007 – CSS Medgidia 31-26 (18-17)

 

Formația CSM Focșani 2007: Vișan, Zaharia – Dochioiu, Ivan, Gogonea – 1, Feraru – 5, Golea – 1, Bari – 3, Valenti  Bogdan – 7, Dennis Bogdan – 7, Prundiș – 3, Alexandru, Gheorghiță, Țane – 4.

 

Primele două clasate în seria B a Campionatului Național al juniorior 3, CSS Medgidia și CSM Focșani 2007, s-au întâlnit ieri, 5 decembrie, de la ora 14,00, în Sala Polivalentă. A fost ultima apariție a focșănenilor în fața propriilor suporteri în prima fază a competiției. Gazdele au câștigat, se află pe primul loc al clasamentului  și au promovat în grupa ”valoare”, ale cărei jocuri vor începe în luna februarie a anului viitor.

Întâlnirea de ieri avea premisele unui derbi și așa a și fost! Două formații valoroase, cele mai bune din serie, au etalat un handbal plăcut, mulți dintre jucători au dovedit calități care îi vor ajuta să devină handbaliști adevărați.

Prima parte a meciului a curs într-o evidentă stare de echilibru, confirmat și de scorul pauzei: 18-17. În partea a doua a întâlnirii jucătorii pregătiți de Marius Partene, Iulian Neață și Dan Constantin Rusu au reușit să se desprindă la un convingător 31-26 și să câștige fără dubii! Au arătat că sunt cea mai bună formație din serie.

Le dorim să aibă același parcurs bun și în partea a doua a campionatului! Iar părinților, să fie tot atât de apropiați de jucători și de echipă, așa încât să se poată bucura de bucuria copiilor lor de după victorii și să-i susțină atunci când lucrurile în teren nu merg așa cum și-ar dori ei înșiși, jucătorii și antrenorii echipei. Așa cum au făcut și până acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here