GALERIE FOTO: Fotbal copii: Cupa Junior Decathlon sau bucuria jocului!

0
321
  • Competiția a fost câștigată de Galactic Focșani, la grupa 2011-2012 și CS Cătălin Costin Gugești la grupa 2013-2014

Sala de sport a orașului Panciu a fost, în a doua zi de decembrie, locul în care o mulțime de pitici au trăit bucuria jocului de fotbal! Echipe de copii de la Focșani, Panciu, Gugești sau Vidra, din categoriile 2011-2012 și 2013-2014, s-au întrecut în Cupa Junior Decathlon organizată de CS Covaci Junior în parteneriat cu Primăria Panciu Panciu, Decathlon Focșani și AutoVip.

Au câștigat toți jucătorii care au intrat pe parchetul sălii din Panciu, dar pentru a respecta sensul și esența competiției, vom prezenta clasamentele, așa cum au rezultat după întreceri frumoase, așa cum doar copiii pot produce.

La categoria 2011-2012, pe primele trei locuri s-au clasat Galactic Focșani, Sporting Focșani și Național Golești. Au urmat CS Covaci Junior Focșani, Foresta Vidra și ACS Costin Cătălin Gugești.

În finala mare, Galactic a trecut cu 4-0 de Sporting Focșani. Au marcat Nicolas Ștefan – 2, Raul Isac – 2. Finala mică s-a jucat între Național și CS Covaci Focșani. Naționalul a câștigat prin golurile marcate de Dragoș Gheorghiu – 2, Ștefan Cornea – 2, respectiv Teodor Voicu, Andrei Pavel, Mihnea Zontea.

Clasamentul grupei 2013-2014: 1. ACS Costin Cătălin Gugești; 2. CS Covaci Focșani; 3. CS Covaci Panciu.

Participanții au primit diplome și medalii, iar formațiile de pe podium, drept premii, mingi și cupe oferite de Decathlon.

Marian Covaci, reprezentantul clubului organizator, a spus că și-a dorit ca micuții fotbaliști să vadă și să înțeleagă ce înseamnă spiritul competiției, ceea ce s-a și reușit. Și că în primăvară va organiza un nou turneu pentru copii care ”trebuie ajutați – și învățați – să iasă din casă pentru mișcare, pentru sport!” Aprecieri deosebite au avut despre Cupa Junior Decathlon și primarul Panciului, Iulian Nica, dar și ceilalți susținători ai competiției, ca și antrenorii care și-au făcut o frumoasă ocupație din inițierea în fotbal a copiilor de la vârste foarte mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here