“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Eduard vrea de la Moșu’ o carte de matematică – Scrisoarea nr. 14

0
501

Eduard este fratele lui Raul (scrisoarea nr 10) și a lui Marinică (scrisoarea nr 9).

Ei locuiesc în satul Ciușlea, sunt 5 frați crescuți doar de tată, mamele lor – 3 la număr – s-au împrăștiat prin lume fără să mai dea vreun semn. Marinică, Ionel și Iosif au aceeași mamă; Raul altă mamă și Eduard o alta.

Tatăl lor îi crește, îi îngrijește și îi trimite la școală. Ne spunea prin vară că: “unui pom dacă îi pui apă crește mai repede, dar dacă îi pui și un bâț ca punct de sprijin, crește drept. Așa și cu cei mici, dacă le dai de mâncare cresc, dacă îi trimiți la școală cresc mai drept și mai buni ca tine, cel care trebuie să le fii părinte!”. Nea Vasile le este sprijin, iar ei sunt niște copii de toată nădejdea. Eduard  își dorește foarte mult o carte de matematică. Eu îmi doresc, dragul meu Moș, să mai arunci puțin din bruma copilăriei, peste sufletul lui maturizat mult prea devreme…

 

„Dragă Moșule,

Sunt Eduard Gabriel. Sunt în clasa a VIII-a. Învăț foarte bine. Îmi doresc o carte de matematică de Artur Bălăucă și o pereche de ghete de iarnă și mai doresc sănătate tatălui nostru să ne poată crește.

Moșule, își mulțumesc.”

 

Dacă vrei să fii Moșul unui copil care nu este de elită, alege-i scrisoarea! Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – https://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a-i trimite un colet cu ce vrei tu lui Eduard și, poate, familiei lui.

Asociația Hope and Love for Life și Monitorul de Vrancea desfășoară campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here