Mesaje de la Proconsul și Alexandra Uşurelu pentru publicul Festivalului Florentin Delmar

0
164

Cea de-a 43-a ediție a Festivalului de muzică ușoară „Florentin Delmar“ se va desfășura săptămâna viitoare, în zilele de 12 și 13 decembrie. Preselecția concurenților va avea loc în data de 11 decembrie.

Potruvut directorului Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia“ Focșani, Valențin Gheorghiță, vor fi acordate următoarele premii: Marele Premiu şi Trofeul Festivalului Florentin Delmar – 6.000 de lei; Premiul I – 4.000 de lei; Premiul al II-lea – 3.000 de lei; Premiul al III-lea – 2.500 de lei; Premiul special (pentru cea mai bună interpretare a unei melodii Florentin Delmar) – 5.000 de lei.

În cadrul festivalului, vor susține recitaluri proconsul și Alexandra Uşurelu, care au trimis deja mesaje focșănenilor, pe care îi așteaptă la concertele lor:

„Dragi prieteni din Focșani,

Pe 12 decembrie, după 7 ani, revenim, la Focșani, în cadrul Festivalului de Muzică Uşoară „Florentin Delmar”. Prin urmare, vă așteptăm, cu mic cu mare, în sala mare a Ateneului Popular, să cântăm împreună #dacacerularputea şi să le arătăm concurenților din cadrul Festivalului ca #viselecarenudorm (cel mai nou cântec al nostru), se împlinesc!

Cu drag,

PROCONSUL“

 

„Dragi prieteni,

Joi, 13 decembrie, vă invit la concertul meu de la Ateneul Popular ”Maior Gheorghe Pastia” din Focșani, din cadrul Festivalul ”Florentin Delmar”.

Concertul “Cântec de mers mai departe” a fost prezentat pe mai multe scene importante din țară, incluzând cele mai cunoscute cântece ale mele, puse în scenă cu aranjamente scrise de compozitorul și producătorul Bobby Stoica.

Apreciați instrumentiști ai scenei românești de jazz și pop mă vor acompania pe scena Ateneului timp de 60 de minute: Claudiu Purcărin la tobe (Nightlosers, Sorin Zlat trio, Louis King), Adrian Flautistu la contrabas (Nicu Alifantis Fragil band, Sebastian Burneci Quintet, Sorin Zlat trio), Mirel Cumpănaș la chitară (Cargo, Paula Seling, Narcisa Suciu), Bobby Stoica la pian (Voltaj, Ștefan Bănică, Direcția 5).

Sunt entuziasmată că voi aduce pe scena Festivalului Florentin Delmar, în avanpremiera lansării celui de-al doilea album al meu, și câteva cântece încă nepublicate, împreună cu o adaptare a celebrei “Both sides, now” de Joni Mitchell, un standard al muzicii acustice americane.

Vă aștept la concert cu drag și prețuire,

Alexandra Uşurelu“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here