Mențiune la un concurs al Comisiei Europene pentru patru elevi de la Cuza

0
96

O echipă de patru elevi de la Colegiul Național ”Alexandru Ioan Cuza” a câștigat mențiune la un concurs organizat de Comisia Europeană. Ștefan Alexe, Robert Niculau, Raluca Avram și Elena Lazăr sunt elevi în clasa a XI-a E și au format echipa premiată. Aceștia sunt inițiatorii proiectului „Days of Tomorow“ și câștigătorii mențiunii în cadrul proiectului „Lider European“, organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România.

A fost vorba de un concurs de proiecte, propuse de elevi cu scopul de a le dezvolta abilitățile de lider, dar și pentru a promova spiritul Uniunii Europene în rândul tinerilor. ”Ne-am înscris la acest concurs, ”Lider european”, din dorința de a experimenta ceva nou, de a căpăta experiență. A fost o primă dată pentru noi toți. Nu a fost deloc ușor să realizăm acest proiect dar, îndemnați de curiozitatea și de dorința de a face o schimbare, am dus această provocare la bun sfârșit. Știți cum se spune: Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume. Așteptăm cu nerăbdare implementarea proiectului și, cum spuneam, Schimbarea”, au spus pentru Monitorul de Vrancea tinerii cuziști.

Obținerea acestei mențiuni le-a adus celor patru inimoși un premiu de 100 de euro cu care trebuie să implementeze proiectul gândit de ei. Trebuie spus că la acest concurs s-au înscris patru echipe de la Cuza și chiar dacă nu se numără printre cele câștigătoare, toți membrii lor au muncit și au pus suflet, iar asta îi face învingători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here