Handbal, Liga Națională – Necesara victorie!

0
227
  • CSM Focșani 2007 – CSU din Suceava, astăzi, de la ora 18.30, în Sala Polivalentă

Echipa de handbal seniori a Focșaniului va juca, în acestă seară, în Sala Polivalentă, cu echipa ultimelor etape, CSU din Buzău. Sucevenii au avut în trei etape anterioare un sprint impresionant, cu trei victorii consecutive, au acumulat 11 puncte, și își anunță candidatura la un loc mai liniștitor în perspectiva vacanței! Cu siguranță că vor încerca și la Focșani să obțină punct sau puncte. Au mai făcut-o! Vor întâlni o formație a gazdelor care își propune să curmeze perioada de secetă în care a pierdut la limită meciuri cu echipe de top pe care le-a condus în cea mai mare parte a timpului de joc. De fapt focșănenii sunt obligați să câștige dintr-o dublă perspectivă. Mai întâi pentru a nu ieși din disputa pentru locul al optulea cu care se află în dispută strânsă cu Minaur Baia Mare. Cu posibilele șase puncte din partida de astăzi și cea din prima etapă a returului, cu CSM Făgăraș, tot de acasă, CSM Focșani 2007 ar intra în intersezon într-o poziție foarte bună, din care să continue munca pentru îndeplinirea obiectivului de final de campionat! Apoi, pentru focșăneni victoria este necesară pentru a le da doza de moral, afectat de maniera în care au pierdut în ultimele etape. Handbaliștii pregătiți de profesorul Sandu Iacob au suficientă valoare individuală ca echipă, au maturitate și experiență competițională pentru a aborda din postura echipei stăpână pe mijloacele ei un meci cu o formație care este de bătut! Cu siguranță că o vor face în partida cu sucevenii și vor aduce entuziastului lor public victoria pe care o așteaptă!

Întâlnirea dintre CSM Focșani 2007 și CSU din Suceava va fi arbitrată de perechea Mihai Pîrvu, din Bucurtești, Mihai Potîrniche, din Buzău. Observator va fi Doru Manea, din București.

În preambulul meciului de Ligă Națională, tot în Sala Polivalentă, de la ora 14,00, juniorii 3 ai CSM Focșani 2007 vor juca în compania liderei seriei B a campionatului național, CSS Medgidia. În tur, la Medgidia, CSS a produs singura pagubă pe care au suferit-o focșănenii în prima fază a Campionatului. Astăzi, Alexandru Golea și colegii săi vor juca pentru a câștiga. Și cred că își vor lua revanșa pentru că au tot ce le trebuie pentru aceasta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here