“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Andreia, 10 ani, fetița fără cizme de iarnă – Scrisoarea nr. 13

0
538

Andreia trăiește alături de frații și părinții ei, în două camere. Este o copilă bună, o copilă timidă, o copilă care nu îndrăznește să iasă pe ulițele satului pentru a nu mai râde copiii de ea. Andreia nu are haine, nu are încălțăminte… nu are mai nimic…Când am rugat-o să scrie scrisoarea pentru Moș, avea un singur set de culori, iar pentru a nu le rătăci, doamna învățătoare i le-a oprit la școală. Părinții nu au mai avut bani pentru altele… așa că a scris scrisoarea cu un creion. Dar, chiar și așa, ți-a făcut, dragă Moșule, câteva desene: o stea la fel de ștearsă ca și steau ei norocoasă, un brad la fel de lipsit de lumină ca și bradul pe care îl va avea ea (dacă îl va avea), dar măcar oamenii de zăpadă sunt mai îmbrăcați decât ea. Andreia nu a îndrăznit să îți ceară nici măcar ție, Moșule, niște culori, ea cere doar o ciocolată, o păpușă și niște amărâte de cizme, că deh, Moșule, este iarnă. Atât. La restul nu îndrăznește să viseze… Cizmulițele să fie mărimea 36, măcar ele să îi mai țină de cald în sărăcie…

 

„Dragă Moș Crăciun,

Eu mi-aș dori să-mi aduci dacă poți, te rog, o ciocolată Milka, o păpușă și o pereche de cizme de iarnă. Te pup și te aștept cu drag, Moșule”.

 

Dacă vrei să fii Moșul unui copil care nu este de elită, alege-i scrisoarea! Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – https://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a-i trimite un colet cu ce vrei tu Andreiei și, poate, familiei ei.

Asociația Hope and Love for Life și Monitorul de Vrancea desfășoară campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here