Trei bărbați reţinuţi pentru tâlhărie

0
813

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, trei bărbaţi bănuiţi de comiterea unei tâlhării.

La data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 15.15, poliţiștii au fost sesizați de către un bărbat, de 44 de ani, din comuna Ploscuțeni, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

Conform cercetărilor efectuate, cel în cauză, în timp ce se afla într-un magazin de pe raza municipiului Adjud, ar fi fost agresat de trei bărbați care l-ar fi deposedat de un telefon mobil și suma de 300 de lei. Ulterior, unul dintre bărbați ar fi aruncat telefonul mobil în incinta magazinului. În urma investigaţiilor, poliţiştii au reuşit să identifice trei bărbaţi, în vârstă de 31, 33, respectiv 35 de ani, toți din municipiul Adjud, bănuiți de săvărșirea infracțiunii de tâlhărie. În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

În cursul zilei de 4 decembrie a.c. aceștia vor fi prezentați Judecătoriei Adjud cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 3 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here