ULTIMA ORĂ! VIDEO! Fântânile din centrul comunei Păuneşti și un fotbalist de la LPS Focșani, în topul Academiei Recordurilor Mondiale

0
6204

 

Academia Recordurilor Mondiale, (Academy Of World Records), cea mai mare organizaţie care certifică recorduri mondiale, deţinătoarea celei mai mari baze de date cu recorduri mondiale, a anunţat publicarea pe site-ul oficial, https://www.academyofworldrecords.com/, a unei noi selecţii de recorduri mondiale din România aflate în baza de date a Academiei. În cadrul proiectului „România: 100 de ani în 100 de recorduri emblematice”, Academia Recordurilor Mondiale a selectat de această dată pentru publicare pe site-ul oficial recorduri din domeniul ştiinţei şi tehnologiei, arhitectură, sport.

1) Fântânile din centrul comunei Păuneşti, Vrancea, au adus comunei vrâncene recordul pentru „Cea mai mare densitate de fântâni”. Din ele s-au alimentat cu apa şi trupele române în timpul primului război mondial, în timpul luptelor crâncene duse pentru a menţine linia frontului şi apoi de a respinge trupele germane.

(…)

15) Cel mai rapid gol din lume (categoria sub 19 ani): Valentin Marin

Un strănepot al unui Erou din Primul Război Mondial, Valentin Marin, jucător de fotbal la Liceul cu Program Sportiv din Focşani, a înscris cel mai rapid gold din lume, după numai trei secunde. Antrenorul Alin Samoila-Sava a declarat: „Mă bucur pentru el, mă bucur pentru echipă, de astfel de momente îţi aminteşti o viaţă întreagă, scopul său fiind frumos şi util, pe măsură ce l-am învins pe lider.”

Articolul integral pe https://www.agerpres.ro/stiri/2018/11/30/comunicat-de-presa-academia-recordurilor-mondiale–220017

Sursa foto: https://www.academyofworldrecords.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here