Quentin Tarantino s-a căsătorit cu top-modelul Daniella Pick

0
331
Quentin Tarantino Daniela Pick

Regizorul american Quentin Tarantino şi actriţa şi top-modelul israelian Daniella Pick s-au căsătorit miercuri în SUA, informează miercuri ediţia digitală a revistei People, citată de EFE. Cei doi s-au cunoscut în 2009 în tipul campaniei de promovare a filmului ‘Inglorious Bastards’ şi s-au logodit în iunie 2017, după un an de la începerea relaţiei lor sentimentale.

Tarantino, 55 de ani, şi Pick, 35 de ani, s-au căsătorit într-o ceremonie privată organizată la Los Angeles (California) şi au sărbătorit evenimentul cu o ceremonie la care au fost invitate numeroase personalităţi din industria filmului. Este primul mariaj pentru cineast – care pentru această ocazie a optat pentru un costum închis la culoare- şi care tocmai a încheiat filmările la ‘Once Upon a Time in Hollywood’, un film cu o distribuţie stelară din care fac parte, printre alţii, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell şi Dakota Fanning. „Este o poveste de dragoste care se petrece în oraşul Los Angeles în 1969, în epoca hippy a Hollywoodului. Cei doi protagonişti sunt Rick Dalton (DiCaprio), o vedetă consacrată a filmelor western de televiziune, şi dublura sa cascadorul Cliff Booth (Pitt). Ambii se confruntă cu probleme pentru a găsi de lucru la Hollywood care şi-a schimbat stilul. Însă Rich o are vecină celebră… Sharon Tate”, dezvăluia în martie Tarantino.

Sharon Tate, soţia regizorului Polanski, a fost una dintre cele nouă persoane asasinate de secta lui Charles Manson, ale cărei crime sângeroase au emoţionat profund societatea de atunci şi au marcat un moment de cotitură în contracultura anilor ‘ 60.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here