VIDEO: Agent de pază filmat în timp ce agresa fizic un bărbat care ar suferi de probleme psihice

0
4046

Cazul unui bărbat din comuna Cîrligele, agresat de un agent de pază din aceeași comună, a ajuns în atenția publică, după ce o persoană care a asistat la agresiune a filmat totul și a postat pe Facebook. „Așa își face treaba agentul de pază (…). Bate oameni pe stradă. Distribuiți să vadă toată lumea pentru ce este plătit”, a scris pe Facebook persoana care a postat filmulețul cu agresiunea. Videoclipul a strâns într-o zi peste zece mii de vizualizări pe rețeaua de socializare.

Bărbatul, care în filmare îi aplică mai multe lovituri unui alt bărbat, este agent de pază, angajat al primăriei comunei Cârligele. Victima este un bărbat care, potrivit localnicilor, ar suferi de tulburări psihice, fiind internat în repetate rânduri în clinicile de specialitate.

Contactat telefonic, primarul comunei Cîrligele, Ștefan Moscu, ne-a spus că regretă cele petrecute și că va lua toate măsurile ce se impun. „Ca urmare a celor apărute în spațiul public, am solicitat o notă explicativă și înaintarea unui raport din care să reiasă cum au stat lucrurile în seara respectivă. Am convocat în regim de urgență comisia de disciplină din cadrul primăriei, care va analiza cazul și va dispune măsurile care se impun. Agentul respectiv a venit și a cerut concediu de odihnă până la sfârșitul anului, pe perioada cercetărilor. Cu toate acestea este obligat să răspundă în continuare tuturor cerințelor noastre. Am să sesizez și organele de poliție din comună. Sunt dezamăgit de cele petrecute, în toți anii de când lucrează agentul de pază nu a avut niciodată astfel de abateri… Există sesizări ale oamenilor din localitate că băiatul care a fost bătut intră peste ei în curte și în casă și-i deranjează. El are niște probleme de sănătate, a fost internat în repetate rânduri. În seara respectivă, băiatul acesta a mers la magazinul din localitate și i-ar fi cerut vânzătoarei să-i dea de băut. Vânzătoarea a refuzat să-i dea, iar el ar fi devenit violent, moment în care vânzătoarea a chemat agentul de pază, care era în centru. La sosirea acestuia, lucrurile au degenerat, băiatul a spart geamul mașinii agentului, iar agentul l-a lovit. Este o faptă foarte delicată și nu este voie să faci așa ceva”, ne-a declarat primarul comunei Cîrligele, Ștefan Moscu.

Potrivit reprezentanților Biroului de Presă al IPJ Vrancea, bărbatul agresat nu a dorit să depună plângere. Cu toate acestea, oamenii legii efectuează verificări cu privire la cele petrecute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here