ULTIMA ORĂ! Incendiu la coșul de fum al unui bloc ANL din Gugești; incendiu generalizat la o casă

0
2569

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și autospeciala de intervenție și salvare de la înălțimi pentru stingerea unui incendiu la un coș de fum al unui bloc ANL din comuna Gugești. Incendiul este localizat, se lucrează la lichidare. Acționează în cooperare și SVSU Gugești.

ISU Vrancea – 20.12

UPDATE! Echipajele de intervenție sunt solicitate pentru a interveni la un alt coș de fum la un bloc în zona Pieței.

UPDATE 2! Incendiile au fost lichidate, fără alte probleme, autospecialele se întorc la bază. A ars funinginea depusă pe pereții coșurilor de fum. Cauza probabilă a incendiilor: coș de fum necurățat. Datorită intervenției prompte a pompierilor au fost salvate locuințele aferente coșurilor de fum afectate de incendiu.

Detașamentul de Pompieri Focșani intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie din sat Mărtinești, comuna Tătăranu (FOTO). Incendiul se manifestă generalizat pe o suprafață de aproximativ 80 mp, este localizat, se lucrează la lichidare. Acționează în cooperare și SVSU Tătăranu.

ISU Vrancea – 18.43

UPDATE! Incendiul a fost lichidat în jurul orei 19:15. Au ars aproximativ 80 mp din locuința construită din paiantă, acoperișul construit din lemn cu învelitoare din țiglă și bunurile de uz casnic aflate în interior. Cauza probabilă: coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile. Au fost salvate: o cameră de locuit și anexele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here