Handbal, Liga Națională – Încă un test foarte dur!

0
160
  • Politehnica Timișoara – CSM Focșani 2007 astăzi, 28 noiembrie, de la ora 17.30

Echipa de handbal seniori a Focșaniului încheie, astăzi, la Timișoara, cu Politehnica, o serie de jocuri foarte grele, începută cu Dunărea Călărași și continuată cu Minaur Baia Mare și Dobrogea Sud. În fiecare dintre aceste trei partide, focșănenii au fost la secunde ori zeci de secunde de obținerea unor rezultate de prestigiu, care să confirme stabilitatea în evoluții la nivel foarte bun! Meciul de astăzi de la Timișoara este din aceeași categorie a întâlnirilor test grele, din care CSM Focșani 2007 are totul de câștigat: la impresie, la puncte și la experiență competițională, parametrul care s-a dovedit a fi la focșăneni mai mic decât cel necesar pentru marea performanță.

Timișorenii sunt sus în clasament, mai sus cu șase puncte. În termeni de puncte – dar și de locuri, nu-i o distanță dezarmantă pentru o formație care crede în propriile forțe, așa cum ar trebui să fie astăzi cea a Focșaniului. Politehnica a pierdut doar un meci în 11 etape, însă a terminat de patru ori la egalitate, situație încurajatoare pentru oaspeți! În această toamnă, CSM 2007 a mai câștigat în Ardeal, la Turda iar în Banat, cu CS Universitatea Timișoara, în Cupa României. O poate face și astăzi, pentru a nu ieși cu mâna goală din greaua serie de patru întâlniri începută cu Călărașiul!

Vor arbitra internaționalii Bogdan Stark, din București și Romeo Ștefan, din Ploiești, ambii vechi cunoștințe ale spectatorilor de handbal din Polivalentă. Iar observator va fi Ioan Șerbu, cel care i-a scos din răbdări pe aceiași spectatori, într-un joc la Focșani cu Potaissa în toamna anului trecut, când și-a făcut numărul personal defavorizând grav echipa Focșaniului! Sprerăm că astăzi își va vedea de observare nu de influențarea jocului.

Site-ul FRH anunță că meciul PolitehnicaTimișoara – CSM Focșani 2007 va fi transmis de TVR HD.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here