Volei: Înfrângere pe terenul liderei! CS Medgidia – CSM Focșani 2007 3-0

0
129

CSM Focșani 2007: Camelia Vasile, Alexandra Laurici, Romina Coman, Mihaela Tașkiran, Teodora Sabloschi, Ana Maria Brumă, Paula Ribeiro, Cătălina Ciubotaru, Teodora Dumitrescu, Karina Agapian, Mariana Sales Elias, Miruna Pușcă.

Voleibalistele CSM Focșani 2007 au încheiat turul campionatului la Medgidia, sâmbătă, 24 noiembrie, pe terenul celei mai bune formații din seria Est a Campionatului Diviziei A2. Oaspetele au început meciul în forță, cu un joc aproape de nivelul așteptat de suporterii lor, au întrat în final de prim set cu 23-20, și păreau câștigătoare. A fost momentul în care s-a accidentat liberoul Mariana Sales Elias, jocul echipei focșănene s-a dereglat și gazdele au întors jocul și au închis setul cu 26-24. În setul următor s-au accidentat și Paula Ribeiro și Ana Maria Brumă iar gazdele nu au mai avut probleme în a-și ajudeca partida cu 3-0.

Cu etapa de sâmbătă, formațiile din Divizia A2 feminin au încheiat turul campionatului. Returul va începe la 8 decembrie, când echipa Focșaniului va întâlni în deplasare pe CSO Voluntari. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here