Judo, Ne Waza U 23: Focșăneanul Răzvan Burdușel, campion național la 66 kg

0
144

Campionatul național U 23 pe echipe și Ne Waza care a avut loc sâmbătă, 24 noiembrie, și duminică, 25 noiembrie, la Turnu Severin a avut la start și sportivii focșăneni de la LPS-CSS și CSM 2007-LPS Focșani, care au avut evoluții remarcabile, ca de obicei!

La Ne Waza, Răzvan Burdușel a câștigat medalia de aur la 66 kg., ca și la U 21 în urmă cu puțin timp, iar Lorenzo Ispas a obținut medalia de bronz! Cei doi medaliați ai Focșaniului sunt pregătiți de profesorii antrenori Iulian Surlă, Marinel Palade și Stănică Grosu.

Echipa LPS-CSS Focșani, în componența Dorin Drâmbă și Mircea Tomescu, la 66 kg., Claudiu Neagu și Dănuț Goia, la 73 kg., Răzvan Burdușel, la 81 kg., Gabriel Farcaș, la 90 kg., și Fabrizio Mucenica, la +90 kg, s-a clasat pe locul al cincilea la Campionatul Național de judo U 23. Mircea Tomescu, Claudiu Neagu, Flavius Lipoczi, Fabrizio Mucenica sunt elevii profesorului antrenor Dumitru Sandu Zisu, la CSS Focșani.

Din lotul de la Focșani a lipsit multiplul campion național Laris Borș, clasat al șaptelea la Campionatul Mondial U 21, aflat în Japonia pentru un stadiu de pregătire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here