Maestrul bucătar Horia Vârlan a poposit, vineri seară, la restaurantul Dabo Döner, amplasat în Grădina Publică din Focșani. Clienții restaurantului și fanii bucătarului au putut să îl vadă pe acesta în acțiune! Maestrul a pregătit doner, a stat de vorbă cu clienții, iar fanii nu au ratat ocazia pentru a-și face poze cu el. Alături de Horia Vârlan s-a aflat Dan Paștiu, deținătorul francizei Dabo Doner în România.
Maestrul bucătar ne-a spus de ce a ales Dabo Döner și cum sunt pregătite produsele, „cu chiflă proaspăt scoasă din cuptor, cu carne minunată, cu sosuri gustoase și cu ingrediente absolut naturale, salată verde, roșii, ceapă”. Secretele de la Dabo Döner sunt ingredientele sănătoase, fără conservanți, dar și rețetele de condimente proprii. „La Dabo Doner sunt toate ingredientele de bună calitate! Este făină, apă, drojdie, sare, cu ea se pregătesc chiflele scoase chiar atunci din cuptor. Avem carne bine selecționată, cu mare atenție și condimentată cu condimente bine alese și făcute special pentru Dabo Doner. Nu le mai folosește nimeni, este un amestec propriu acestei firme! Sosurile sunt curate, de bună calitate, fără mizerii. Nu folosim glutamat de sodiu. Nu în ultimul rând, legumele sunt proaspete”, ne-a spus maestrul Vârlan.
Dan Paștiu, deținătorul francizei Dabo Döner în România, a subliniat atenția pentru calitatea ingredientelor folosite în restaurant. „Noi avem o rețetă în care folosim carne de pui 100%, nu punem nimic altceva în ea. Noi nu punem conservanți în carne, gris, pesmet, soia, carnea nu e dezosată mecanic. Este carne de pui, cu condimente importate din Germania. Este un amestec secret de condimente, doar noi avem acest gust al cărnii pe piața românească”, a spus Dan Paștiu. Acesta a precizat că, pentru a veni în întâmpinarea clienților, este pus la punct un sistem de livrări la domiciliul clienților din Focșani. „Acum încercăm să facem serviciul de livrări, s-a luat o mașină. Se va suna la locație, se face comanda și noi livrăm în cel mai scurt timp mâncarea proaspătă, caldă, la client acasă”, a adăugat Dan Paștiu.
La Focșani, franciza Dabo Döner este deținută de soții Costel și Corina Roșu, care fac totul pentru ca produsele, locația și servirea să fie ireproșabile. „Livrarea este gratuită pentru o comandă de minim 40 de lei. Cu mare drag, în fiecare zi, pentru oricine sună sau vine la locație, pregătim toate produsele! Sunt produse proaspete”, ne-a spus Corina Roșu, managerul locației din Focșani.